Ezek a legdivatosabb félcipők a stílusos férfi számára
2022-08-19  /  Szerző:   /   Ajánló
Mi tartozik bele a „stílusosság” fogalmába? Pláne a férfias megjelenés definíciójába? Nos vélhetően ahány úriember, annyi válasz létezik erre a kérdésre, de hogy a férfi alkalmi cipő mindenkor ott szerepel a feleletek között az majdnem biztos!

Mi az, amiről egy lábbeli árulkodik?

Stílusosságról. Eleganciáról. Megbízhatóságról. Ápoltságról. Ízlésességről. Olyan sok mindenről tanúskodhat egyetlen pár, jól megválasztott cipő. Elképesztő, hogy milyen komoly jelentőséggel bírnak a lábbelik. Sokan talán nem is sejtik, hogy kisugárzásukhoz nagyban hozzájárulhat az, hogy pontosan milyen cipőt is húznak a lábaikra.

Kutatások is foglalkoztak ezzel a témával, úgy látszik még a tudósok érdeklődését is felkeltette a cipő és a férfiasság közötti kapcsolat. Mert hogy van kapcsolat az bizonyos! A CCC széles választékában minden egyes jelentkező erre szolgál látványos bizonyítékként. Hogy miért? Azért, mert a modellek kimondva-kimondatlanul férfi vonzerőt testesítenek meg.

Az alkalmi viseletnek amúgy is van egy olyan elegáns bája, ami aligha pótolható vagy múlható felül mással. Ugyanakkor ez még nem lenne elég a sikerhez! A cipő önmagában ugyanis kevés. Természetes, hogy kell hozzá egy kellően magabiztos férfi, aki úgy tudja hordani a lábain megtestesülő kellemet, ahogy azt senki más a Föld kerekén. Na ez az az attitűd, ami sokaknak első pillantásra kivitelezhetetlennek tűnik, de van egy jó hírünk! Mindez tanulható!

Melyek a legférfiasabb színek?

A fekete egyeduralkodása nem a véletlennek köszönhető, pláne az alkalmi félcipők világában. Az biztos, hogy nincs ennél elegánsabb variáció, felesleges is tovább kutatni. Ugyanakkor azért például a barna, a szürke is joggal kérhetnek maguknak teret-helyet. Arról nem is szólva, hogyha nem szigorú dress code-nak megfelelő alkalmi kellem az elvárás, akkor még a színesebb alternatívák is esélyesek. Mindenesetre a CCC online felületén az összes színvariáció végignézhető, végiggörgethető. Tény, hogyha az alkalom milyensége eleganciát követel, akkor a feketénél nincsen jobb választás! Milyen érdekes, egyúttal izgalmas, hogy változhat a divat, formálódhat a trend, de valahogy a fekete hatalma mégsem ingatható meg. Az is igaz, hogy nincs másik jelentkező, aki esetleg „letaszíthatná” nem létező, mégis nagyon is érzékelhető trónjáról.

A felpróbálás elengedhetetlen?

Sokak számára igen, és ez így van rendjén. A CCC üzleteiben országszerte bárki könnyedén betoppanhat, hogy aztán az általa kiszemelt lábbeliben róhassa a köröket. Férfi alkalmi cipő lévén érdemes azzal a zoknival és nadrággal készülni, amik nagy eséllyel az ünnepi szett részét képezik. Ezzel az aprócska trükkel teljesen kihúzható a helyzet méregfoga, mert egy az egyben elkerülhetőek a váratlan, roppantul kellemetlen, és nagyon is kényelmetlen meglepetések. Magyarul a siker ezer százalékosan borítékolható, mindenféle áldozat vagy egyéb kellemetlenség nélkül. Hiszen az alkalom egyáltalán nem kell, hogy bármiféle diszkomfort érzetet jelentsen! Az alkalom egy stílusos lábbelivel együtt izgalmas lehetőséggé változhat.