Elvált Vitray Tamás és Kállay Bori
2020-07-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Már az év eleje óta hivatalosan is elváltnak mondható Vitray Tamás és Kállay Bori: a riporterlegenda és színésznő felesége szép csendben és békésen vettek búcsút egymástól.

Mivel a felek már jóval a bontóper kezdete előtt megállapodtak a vagyonmegosztásról, semmilyen vitára nem került sor. Vitray Tamás igazi úriemberként állt az egyezséghez, és gyakorlatilag semmire nem tartott igényt a 30 év alatt összehozott közös vagyonból – értesült a Ripost.

A volt tévés csak a személyes használati tárgyait pakolta össze, amikor hónapokkal a válás bejelentése előtt elhagyta a gödi családi házat, és már akkor biztosította Kállay Borit, hogy a válási procedúra során sem támaszt semmiféle anyagi követelést. A lap megkereste Vitrayt is, aki megerősítette: túl vannak a válóperen.

 

„Nem volt köztünk vita akkor sem, amikor eldöntöttük, hogy külön utakon folytatjuk az életünket, de a válás során sem merültek fel nézeteltérések. Tulajdonképpen már okafogyottá vált erről beszélni, hiszen jó ideje lezajlott a tárgyalás” – foglalta össze pár mondatban a helyzetet Vitray.

Az egyedül élő Vitray korábban egy interjúban elárulta, bár szerelemre már nem számít a jövőben, azt nem zárja ki, hogy párt találjon.

Forrás: Blikk