Dombovári Vandára rátalált a szerelem
2022-01-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Tavaly júliusban vett fordulatot Dombovári Vanda élete, mivel akkor ismerkedett meg élete szerelmével, Jánossal. Az egykori műsorvezető ugyanis addig csakis a kisfiának, Gergőnek élt.

 

"A kisfiammal a Balatonról jöttünk haza Gyulára, majd másnap indultunk is a Tisza-tavat körbetekerni. Mindössze egy napom volt, hogy rendezzem a dolgainkat, Gergő mégis rávett, hogy menjünk ki a focipályára kicsit. Ott egy sportos apuka épp a gyerekeivel játszott. Gergő kedvesen megkérdezte, beszállhat-e. Ezzel a kérdéssel kezdődött a kapcsolatunk Jánossal"– nyilatkozta Dombovári Vanda a Story Magazinnak.

Másfél hónap után érezték, hogy megtalálták a másik felüket, majd újabb négy hónap után János feltette a nagy kérdést.

A lánykérés hatalmas meglepetésre sikerült, ugyanis János születésnapját ünnepelték egy étteremben, ahol meglepetésként egy születésnapi dallal várták, ám teljesen más fordulatot vett az esemény.

"A párom egyszer csak megjelent egy kis Eiffel-torony-szobrocskával a kezében, aminek a tetejére rá volt húzva egy gyűrű. Azt mondta, Párizsban szeretett volna letérdelni elém, de tudja, a gyerekek nélkül nem szívesen utaztam volna, ezért így, előttük kéri, legyek a felesége. Azonnal rávágtam, hogy igen. Olyan szerelem ez, amihez foghatót még sohasem tapasztaltam"– mesélte a lánykérés részleteit az RTL Klub műsorvezetője.

Dombovári Vanda végül úgy döntött, ő adja fel a kisfiával az életét Gyulán és Budapestre költözik. A szerelmesek nemsokára egy fedél alatt fognak élnek majd, mint egy nagy család, János három gyermekével együtt. A gyerekek ugyanis a hét egy részét az apjuknál töltik.

"Ha visszatekintek az utóbbi hónapokra, elfog valami bizsergető boldogság, hisz minden a helyére került az életemben, pedig negyvenhét éves elmúltam. Ráadásul idén egybe is kelünk, már megvan az időpont és a helyszín is. Ennél hálásabb nem is lehetnék a Gondviselésnek és persze Gergőnek!"– tette hozzá Vanda.

Forrás: Blikk