Dobó Katával randizik Szente Vajk
2021-07-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Egymásra talált Dobó Kata és ­Szente Vajk? Színházi körökben azt beszélik, a Jászai ­Mari-díjas rendező és a színésznő között talán több van egyszerű munkakapcsolatnál.

S bár még az ismerkedési fázis legelején járnak, le sem tagadhatnák, hogy vibrál köztük a levegő. Vajk és Kata a nemrég bemutatott A dominógyilkosság című darabban dolgozott együtt, amelyet Szente írt és rendezett, a színésznő pedig egy sajtószóvivőt alakít benne. Kapcsolatuk akár innen is indulhatott. Ám informátorunk szerint ekkor még legfeljebb csak felfigyeltek egymásra, a bemutató után jöttek rá, hogy jól érzik magukat egymás társaságában.

– Még nagyon az elején tartanak, de szakmán belül már nyílt titok, hogy lehet köztük valami – súgta meg a Blikknek egy, a párt jól ismerő színházi kolléga. – Pedig mindent megtesznek, nagyon ügyelnek arra, hogy ne lessék minden pillanatukat kíváncsi tekintetek. Ám az már árulkodó, hogy Kata ott volt a Puskás, a musical jú­niusi bemutatóján. Azt beszélik, utána kezdtek randizni. Mind a ketten nyitottak egy új kapcsolatra, de nem akarnak semmit elsietni, ráadásul óvatosak is, hiszen mindketten égették már meg magukat. Fiatalok, függetlenek, megérdemlik a boldogságot.

Szente Vajk házassága Erdélyi Tímeával már négy éve futott zátonyra, néhány hete pedig éppen a Blikknek nyilatkozott arról a rendező, hogy egy ideje újra egyedülálló. Dobó Kata hat közösen töltött év után, 2014-ben szakított kislánya, Szofi édesapjával, Gulyás Leventével. Bár azután egy párt alkotott Anger Zsolttal, majd Zsidró Tamással is, sőt korábban érzékeny szálak fűzték Andy Vajnához és Bochkor Gáborhoz is, még nem találta meg azt, aki mellett megállapodna. Évek óta féltve őrzi szerelmi életének titkait, ám nemrég egy interjúban elárulta, nem mondott le ­arról, hogy újra férjhez menjen – hiszen több mint két évtizede egy rövid időre összekötötte életét Vermes Dávid színésszel.

– Izgalmas lehet, ha valakivel egy olyan lélekközösség alakul ki, hogy azt tudom mondani: ő a férjem. Nem mondom, hogy soha nem fog előfordulni, hiszen az idő múlásával természetesen megfordulnak az ember fejében olyan gondolatok, hogy mi lesz később, nem szeretnék egyedül maradni. Természetesen jó lenne megosztani valakivel az életemet, akivel együtt jó csapatot alkotunk – nyilatkozta nemrég a HOT! magazinnak Kata, ahol arról is beszélt, mit keres egy férfiban. – Legyen meg a kölcsönös tisztelet és fontos az intellektus. Szeretek beszélgetni, megfejteni dolgokat. Nincs annál jobb, ha a pároddal tudsz beszélgetni, sokat nevetni. Ne legyen birtokló. Senki Katája nem vagyok!

Amennyiben valóban alakulóban van a két művész közt valami, Kata kívánsága könnyen teljesülhet, ugyanis Szente Vajk többször megmutatta már a közönségnek, hogy milyen jó a humora.

Forrás: Blikk.hu