Dobó Kata még keresi a tökéletes férfit
2019-11-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Három év után szakított Dobó Kata és Zsidró Tamás, éppen azután, hogy elkezdték az esküvőjüket tervezgetni az év elején. Ám a jelek szerint nem volt mindig tökéletes a harmónia Dobó Kata és Zsidró Tamás között, ugyanis azt rebesgetik, nem ez volt az első mosolyszünetük.

Dobo Kata

Barátai és ismerősei véleménye szerint Katának azért nem sikerül megtalálnia még az igazit, mert egykoron Andy Vajna túl magasra tette a mércét.

Hiszen már a megismerkedésük is különösen romantikus körülmények között történt, amikor Andy Vajna elhívta vacsorázni a fiatal színésznőt, aki beleegyezett, majd egy romantikus párizsi étteremig meg sem álltak.

Dobo Kata

Dobó Kata egyébként már régóta szeretne megállapodni valaki mellett, sőt, már azt is tudja, milyen férfit szeretne maga mellett látni.

„Annyi mindenen vagyok túl a magánéletemben, hogy már pontosan tudom, mit akarok. Számomra nagyon fontosak a hagyományos férfi-nő szerepek. Nem akarok ötcsillagos szállodákban lakni, de érezzem magam minden szempontból biztonságban egy férfi mellett. Nem kell, hogy gazdag legyen, mi több, kifejezetten nem szeretem a vagyonukkal kérkedő férfiakat. Ugyanakkor ne legyenek napi gondjaink. És a legfontosabb, ha odabújok egy férfihoz, tökéletes biztonságban kell éreznem magam, hogy maximálisan nő lehessek mellette” – mondta korábban Kata.

Dobo Kata

Arról, hogy minek köszönhető Dobó Kata és Zsidró Tamás elválása, még egyikük sem nyilatkozott. De valószínűleg az igencsak eltérő személyiségük jelenthette a legnagyobb problémát, hiszen míg a színésznő egy mindent átgondoló, önmarcangoló típus, addig a mesterfodrász inkább életigenlő és rögtönöző típus.

Forrás: Blikk.hu