Döbbenetes álhíreket terjesztettek Bódi Margóról
2020-06-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Álhíreket terjesztettek Bódi Margóról, ezzel igen kellemetlen helyzetbe hozva az énekesnőt! Bódi Guszti feleségéről egy kamu információkat megosztó oldal azt írta, megcsalta a férjét, ráadásul nem is akárkivel: a portál szerint Margó szeretője ByeAlex.

Sőt, a cikk részletesen beszámolt a „románcukról”.

- Sokkot kaptam, amikor megláttam. Azt állították, hogy megcsalom a férjemet! Ráadásul nem is titkoljuk a viszonyt, mert több helyen kiszívtam Alex nyakát, ami látszik is – kezdte felháborodva lapunknak Margó. Az énekesnő tudta, ezt nem hagyhatja annyiban, a becsülete forgott kockán.


- Nálunk, lováriknál hatalmas szégyen már a feltételezés is, hogy egy nő megcsalja az urát, hát még az, hogy ország-világ ezt olvashatja – folytatta méltatlankodva az énekesnő, aki rengeteg üzenetet kapott a cikk miatt. – Sokan megvédtek, hogy ez biztosan nem igaz, mert tudják, sosem csalnám meg Gusztit. Persze mindig vannak olyanok, akik elhiszik ezeket a hülyeségeket, és ők nem kímélik az embert. Azonnal ügyvédet fogadtunk, ő írt az oldal üzemeltetőjének, majd döntöttünk, ha nem tűnik el a cikk, megyünk a rendőrségre, feljelentést teszünk, mert ez becsületsértés, szégyenbe hoztak. Ráadásul szegény Alexet is, őt is nagyon sajnálom – folytatta Margó.

- Korábban azt írták, hogy Guszti kórházba került Thaiföldön, mert elkapta a koronavírust, és lélegeztetőgépen van. A családtagok sírva hívtak minket, hogy mi történt. Most már nem hagyjuk magunkat, és megmutatjuk, hogy Bódiékkal nem lehet packázni!

A szakértő szerint évekig pereskedhettek volna, Margónak szerencséje volt, hogy hamar eltűnt az őt becsmérlő cikk.

-  A rendőrség rágalmazás vagy becsületsértés miatt indíthat nyomozást, ám megítélheti úgy, az előbbi a bíróság jogkörébe tartozik. Ilyen esetben magánindítvánnyal lehet élni. Egy ilyen ügy akár évekig is elhúzódhat, és a sértett félnek kell az illetéket is fizetnie, viszont kevés esetben találják meg az oldal üzemeltetőit, így anyagi kártérítés ritkán van – mondta lapunknak dr. Szilágyi Roland ügyvéd.

 

Barabás Évi is hasonlóan járt

Nemcsak Bódi Margó járt így, egy videó, valamint két interjú is terjed az interneten, amelyekben állítólag Barabás Évi (51), a Fókusz műsorvezetője beszél súlyos egészségi problémáiról és arról, hogy ezekre két olyan szert szed, amelyek meggyógyították őt. Ez persze átverés.

„Visszaéltek a nevemmel, az arcképemmel, mindennel, ami mögöttem van – mondta az RTL Klub műsorvezetője a Fókusz riportjában. – Nem tudom, mi ez, nem tudom, jó-e, rossz-e, nekem semmi közöm hozzá.”

Forrás: Blikk.hu