Demcsák Zuzsa szerint kell vagyoni szerződés a házassághoz
2021-04-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Botrányosan véget ért első házassága után meghökkentő kijelentést tett Demcsák Zsuzsa a LifeTV Bréking című műsorában. A műsorvezető épp Balázs Andrea színésznővel, Holdampf Linda stylisttal és Szebeni István műsorvezetővel beszélgetett arról, mit is üzennének fiatalkori énjüknek, ha ezzel befolyásolhatnák jelenlegi életüket.

Demcsáknak nem kellett több, egyből visszagondolt 2017-ben véget ért, a vállalkozó Kiss Józseffel között házasságára. – Egy idő után láttam: nem fog menni. Nagy szerelem volt a miénk, de sokat hibáztunk mind a ketten, és a legnagyobb baj az volt, hogy nem voltunk egymás társai. Egészen más elképzeléseink voltak a közös családi programokról, a nevelésről. Sokat voltam egyedül, a házimunka és a gyermeknevelés minden édes és keserű felelőssége az én vállamat nyomta, és nyilván ő is egyedül érezte magát sok mindenben– mondta a műsorvezető korábban a Bors magazinnak.

A válás végül nagyon megviselte Zsuzsát, de rengeteget is tanult belőle, például, hogy egy házasságot, legyen bármekkora is a szerelem, nem szabad rendezetlen anyagi körülmények között folytatni. Az adásban végül azt üzente fiatalkori önmagának, hogy vagyoni szerződés mindenképp kell egy házassághoz.

Forrás: Blikk