Dakota Johnson és Chris Martin újra együtt?
2019-08-19  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Tavasszal még tényként kezeltük, hogy Dakota Johnson és Chris Martin szakítottak. A „bennfentesek” szerint kapcsolatuk kihűlt, nem tudtak elég időt egymással tölteni az összeegyeztethetetlen időbeosztásuk miatt és ehhez hasonló szokásos dumák. Nem kellett sok és a szemfüles rajongók, no meg lesifotósok számára, Twitteren máris megdöntötték a pletykákat.

Dakota Johnson

Az utóbbi hónapokban valóban nem lehetett őket együtt látni, de Dakota Johson például együtt sétálgatott Chris Martin és Gwyneth Paltrow közös lányával, Apple-lel, pár napja pedig kisebb fiúk, Moses társaságában kapták lencsevégre Martint és Johnsont.

Dakota Johnson

Nemrég azonban egyszer és mindenkorra eltemethettük a szakítás hírét, mivel a tengerparton egymás nyakába borulva lubickoltak a habokban. A fotókat a Page Six magazin közölte le.

Dakota Johnson

Tény, hogy a páros nagyon diszkrét a kapcsolatukat illetően, és valóban senkinek semmi köze ahhoz, hogy együtt vannak-e vagy sem, mindenesetre mi örülünk neki, hogy minden rendben van és boldogok.

Forrás: Glamouronline