Csuti a párkeresésről vallott
2022-11-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Noha heteken keresztül igyekeztek titkolni, hogy egy párt alkotnak, az ismerőseik körében jó ideje nyílt titok volt Szorcsik Viktória és Csuti kapcsolata. Az üzletembernek ez már a második kapcsolata volt azt követően, hogy elvált korábbi feleségétől.

Ám Csuti nemrég úgy nyilatkozott, jelenleg nem keres kapcsolatot, sőt, azt is el tudja képzelni, hogy szerelem nélkül öregszik meg.

– A párkapcsolatot most egyáltalán nem keresem. Azt is el tudom képzelni, hogy a gyerekeimmel élem le az életem, szerelem nélkül. Nagyon sokat dolgozom, tervezem a jövőt. Hogy ebbe ki, mikor, hol és milyen szinten tud becsatlakozni, egyáltalán lesz-e valakim, egyelőre nekem is kérdőjel – mondta Csuti a Storynak.

Kulcsár Edina exférjének a párkeresésben a külső nem számít – csak annyit, hogy az illetőben valami megfogja –, inkább a belső tulajdonságokat illetően vannak elvárásai.

- Egy klasszikus háziasszonytípus nem való mellém. Szeretem, ha egy nőnek vannak céljai, és azokért tesz is. Sosem dísznövényeket kerestem magam mellé – árulta el az üzletember.