Csobot Adél és Istenes Bence párkapcsolati krízisükről vallottak
2019-10-22  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Kendőzetlenül vallott párkapcsolati kríziseiről Istenes Bence és kedvese, Csobot Adél: mint kiderült, a műsorvezető és az énekesnő már jónéhány alkalommal fontolgatta a szakítást, és korábban több alkalommal is külön mentek.

Csobot Adel

Nehéz időszakokat is megélt már Istenes Bence és menyasszonya, Csobot Adél kapcsolata. A sztárpár jelenleg az RTL Klub Nyerő páros című műsorában próbál szerencsét, s nem tagadják, hogy azért vállalkoztak a műsorban való szereplésre, hogy valamilyen módon visszataláljanak egymáshoz. Istenes Bence és Csobot Adél szerelme gyümölcseként ugyanis már két kisfiuk született, Nátán és Ádin miatt pedig aggódnak a kapcsolatukért.

Csobot Adel

- Nagyon sok ilyen pillanat volt a kapcsolatunkban. Nagyon sokszor szakítottunk is. Volt, hogy naponta szakítottunk. Nagyjából azóta stabilizálódott a kapcsolatunk, mióta gyerekeink vannak - mesélte Istenes Bence.

- Hozzátartozik az igazsághoz, hogy amióta megvannak a gyerekek, azóta is nem egy és nem két olyan helyzet volt, amikor azt mondtuk, hogy nem tudjuk folytatni egymással. Nem azért, mert nem szeretjük egymást - tette hozzá Csobot Adél, aki azt is elárulta, hogy életében mindössze egyszer szeretne csak férjhez menni, Istenes Bencének pedig nem véletlenül mondott igent, amikor megkérte a kezét.

Forrás: Blikk.hu