Cooky szerint nagy meló a gyermeknevelés
2020-02-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Rádió 1 műsorvezetője, Cooky feleségével, Debórával és két pici gyermekükkel együtt először utazott el Franciaországba. A négytagú család láttán a repülőgép utasai kicsit aggódtak, ám a gyerekek jól bírták az utat, csupán Nátán sírdogált néhány percig. Párizst pedig egyszerűen imádták, Kevin pedig immár ötödször látogatta meg a nagymamáját.


Kellett is számukra egy kis kikapcsolódás, ugyanis a műsorvezető elmondása szerint a két pici gyerek nem sok szabadidőt hagy számukra.

„Harmonikus az életünk, de bevallom, öt hónapja komoly kiképzést kapunk. Nem tudunk kettesben lenni, tévézni sem tudunk. Gyerekeket nevelni nagy meló. Reggeltől estig foglalkozni kell velük. Kevinre pedig még jobban odafigyelünk: nem akarjuk, hogy féltékeny legyen a kistesójára” – árulta el a Cooky a Hot!-nak.

A kétéves Kevin egyébként már jól megérti, ha valamit mondanak neki franciául, ám otthon még nem erőltetik az idegen nyelvet. Elsősorban a magyar nyelvet tartják fontosnak, már csak azért is, hogy később, a bölcsődében meg tudja értetni magát és ne érjék atrocitások.


„Aggódtunk, hogy kétévesen nem kezd még beszélni, de az orvos szerint egyszerre két nyelv kavarog benne, még nem tudja, hogyan kel megszólalnia. Amikor érzem, hogy van egy könnyű francia szó, akkor megtanítom neki. Majd ha nagyobb lesz, akkor csak franciául fogok beszélni vele. De Magyarországon lakunk, fontosabb, hogy jobban értsen magyarul, mint franciául” – mondta Cooky.

„Ha már tud úgy magyarul, hogy megértesse magát, a francia nyelvet is bevezetjük” – egészítette ki a párját Debóra.

Forrás: Blikk