Cooky őszintén vallott az apaságról
2018-03-01  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Cooky és Debóra gyermeke egy hónapja érkezett meg, s most a HOT! magazin munkatársait látták vendégül otthonukban.A rádiós műsorvezető már hosszú ideje készült az apaságra, de egészen 48 éves koráig várnia kellett. Bár Debivel csak másfél éve jöttek össze, Kevin érkezésére tudatosan készültek, igazán akarták őt, így ő igazi szerelemgyerek. A kicsi nagyon szép gyerek, 60 centi és 3840 gramm, sokat alszik és keveset sír, szülei nagyon büszkék rá. Kitűnő az étvágya, olyannyira, hogy Debinek nincs elég teje ahhoz, hogy csak azzal táplálja a kicsit, ezért tápszert is szokott kapni, amit a büszke édesapa ad neki.Cooky a párja mellett volt a szülőszobában, bár az elején félt, hogy esetleg rosszul lesz, de szerencsére nem volt baj, az orvosok szerint igazi hősként viselkedett, ám szerinte az igazi hős Debi volt. Cooky azt is elmondta, hogy nem érti azokat az embereket, akik a szülés után nem kívánják a társukat: „Aki a szülés után nem kívánja a feleségét, az egy idióta” – fogalmazott. Bár egészségügyi okokból még nem szeretkezhetnek, a köztük lévő szerelem elég erős ahhoz, hogy kibírják ezt az időszakot.

Debi szinte mindig Kevinnel van, Cooky pedig – amint lehet – siet haza hozzájuk. Ha Debinek el kell mennie valahova, féltőn hagyja édesapjával a kicsit, folyamatosan aggódik. Bár a nagymamák is vigyázhatnának rá, míg ők elmennek randizni, ez még várhat, hiszen a fiatal anyuka még nem szívesen hagyná egyedül kisfiát, ezért Cookynak még várnia kell.A gyereknevelésről is komoly elképzeléseik vannak: nem akarják, hogy Kevin egy elkényeztetett kiskölyökké váljon. Mindent megkaphat majd, amit szeretne, de ahhoz tennie is kell. A szabályok sem változtak meg, normális hangerővel megy a zene és a tévé, senkinek sem kell lábujjhegyen közlekednie a lakásban, ugyanis szeretnék, ha a kissrác egy nyitott, vagány gyerek lenne.

A kérdés, hogy lesz-e Kevinnek kistestvére, egyelőre még nyitott, de a pici annyira jó gyerek, hogy biztos nem rajta múlik majd.

Forrás: Blikk