Berki Mazsi mutatkozik új párjával
2023-05-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Berki Mazsi és a székesfehérvári vállalkozó már hónapok óta egy párt alkotnak, és az elmúlt időszakban egyre többször jelentek meg a nyilvánosság előtt.

A sajtónak nem enged betekintést a magánéletébe Berki Krisztián özvegye, de nemrégiben napvilágot láttak képek róluk, amelyek A galaxis őrzői harmadik részének premierjén készültek.

A vörös szőnyegen Berki Mazsi egyedül sétált végig, de később csatlakozott hozzá a párja, Zoltán is. Egy olvasóriporter elárulta, milyennek látta a párt, amikor popcornért várakoztak.

Ismerős volt a lány, aztán rájöttem, hogy Mazsi az. Meglepődtem, hogy vele van egy magas férfi, akit többször is a nevén szólított, innen tudom, hogy a sajtóban már emlegetett Zoltánról van szó. Látszott rajtuk az összhang és az őszinteség. Jóízű beszélgetést folytattak várakozás közben, többször is közel hajoltak egymáshoz, ezzel kifejezve az intimitást, ami jellemezheti őket. Egy-egy puszi is elcsattant.

Néhány hete az is kiderült, hogy a pár már együtt élhet Székesfehérváron, Berki Mazsi pedig meg is erősítette, hogy a kislányával valóban elhagyták a fővárost.