Berki Mazsi már Krisztián halála előtt együtt lehetett a mostani párjával
2023-02-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Berki Mazsi és új szerelme nem szeretnék titokban tartani a kapcsolatukat. A párról sorra kerülnek elő a közös fotók, és minden jel arra mutat, hogy a gyászoló édesanyára újra rátalált a boldogság. De lehetséges, hogy már azelőtt találkozgatni kezdtek, mielőtt Krisztián elhunyt?

Már tavaly is felröppent pár pletyka arról, hogy Mazsi nincs egyedül, ám ő akkor még nem szeretett volna erről beszélni. Olyan hírek is terjedtek, miszerint a titokzatos férfi már akkor udvarolt Mazsinak, amikor Krisztián még élt, ugyanis például húsvétkor egy szállodában látták őket együtt. Egy rejtélyes ismerős most elárult néhány titkot a Krisztián és Mazsi közti kapcsolatról.

„A halála előtt Krisztián már hetek óta gyanakodott, nagyon maga alatt volt, mert a húsvétot sem töltötték együtt a feleségével. Talált is sms-eket, amiket lefotózott, majd megmutatta nekem a konditeremben. Szinte biztos volt abban, hogy Mazsi melyik hotelben randizik, ráadásul kicsi a világ, egy ismerős látta is őket. Krisztián oda is telefonált a szállodába, de lerázták. Hívott, hogy vigyem le, de nem értem rá, és – megmondom őszintén – nem is bírom ezeket a szakítós, megcsalásos szitukat. Szerintem az ilyesmi csak két emberre tartozik” – kezdte a neve elhallgatását kérő ismerős.

„De volt még pár furcsa balhé. Egyszer vidéken voltak, ahonnan Kisztiánnak vonattal kellett feljönnie, mert úgy összevesztek, hogy Mazsi autóba ült, majd otthagyta. Nem ítélek el senkit, mert az éremnek mindig két oldala van, Krisztiánnal sem lehetett könnyű együtt élni, és olyan is van, hogy kihűl a szerelem. De jobb lett volna mindenkinek, ha nyílt lapokkal játszanak. Akkor senki nem feszengene ebben a helyzetben, senki nem mutogatna Mazsira” – magyarázta a HOT! Magazinnak.