Bereczki Zoltán Szinetár Dórával való válásáról vallott
2022-03-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra 13, közösen töltött év után, 2013-ban váltak el. A sztárpár szakítása sokkolta a rajongókat, ugyanis sokan azt hitték, az életük tökéletes, s egymásnak teremtették őket.

 

A válás mindkettejüket megviselte, ám a színész úgy érezte, amit a színpadon és az újságokban látott róla a közönség, gyakran nem egyezett meg azzal, amit belül érzett.

– Ez a két vonal nem párhuzamosan ment, hanem egyre széjjelebb: az én valódi önmagam, meg amit te láttál a színpadon, az a boldog, önfeledt valaki, nem ugyanaz volt, s ez a párosunkra is igaz volt: ez a dolog feszült és feszült, aztán csak elpattant. Meg kellett találnom aztán a valódi önmagamat, mindenféle jellemfejlődésen mentem át a válás után – mondta a színész a Palikék Világa by Manna című műsorban. – Haragudtam Dórira, haragudtam magamra, haragudtam a világra, és át kellett mennem azon a jellemfejlődésen, amin egy ilyen dolog után épeszű ember átmegy. A mélységeken, a talajfogáson, mindenen. Most érzem magam leginkább magammal azonosnak… Ránézek egy sok évvel ezelőtti fotóra, és látom, hogy én vagyok rajta, de nem emlékszem, nem ismerem fel.Forrás: Blikk