Bényi Ildikó magánéletéről vallott
2021-04-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tudatosságot és sokkal több edzést hozott a pandémia Bényi Ildikó (51) életébe. A Duna Televízió közkedvelt műsorvezetője, az Önök kérték háziasszonya elhagyta a feldolgozott élelmiszereket, ám helyette mindennap sportol, ez pedig meg is látszik rajta. Olyannyira, hogy az utóbbi időben egyre több bókot kap a boldog házasságban élő vonzó televíziós az interneten keresztül.

 

– Nem vagyok már húszéves, és mivel a megjelenésem fontos a képernyőn, nem engedhetem el magam – jelentette ki a Blikknek Ildikó, aki amióta a koronavírus-járvány miatt többet van otthon, ki kellett gondolnia valamilyen mozgásformát, amivel edzésben maradhat. – Korábban egész nap rohangáltam, most ez nincs, így mindenképpen be kellett iktatnom a napi mozgást. A kamera kegyetlen, plusz két kilót plusz tíznek mutat! Mivel futni nem szeretek, egy órát intenzíven sétálok, és beszereztem egy speciális gumiszalagot is, amivel erősítek.

Ildikó úgy meséli, az életmódváltás már két hét után tetten érhető volt, a kollégák csodálkozva kérdezték, hogy mit sportol, annyit változott a tartása.

– Voltam egy speciális mérésen is, ahol megállapították, hogy nőtt a fehérjebevitelem és már két hét elteltével közel egy kilóval több izom volt rajtam – mesélte büszkén a műsorvezető, aki a tágabb környezetén is érzi a változást, egyre többen keresik meg a közösségi oldalán, akad, aki ismeretlenül fel is hívja, amit nem nagyon tud hová tenni.

– Napi 20-30 üzenetet kapok ismeretlenektől, akik beszélgetni szeretnének, de előfordult olyan is, hogy késő este hívott valaki a Messengeren. Úgy látszik, egyre jobban hiányoznak mindenkinek az emberi kapcsolatok, ezt az Önök kértékben is látjuk, egyre többen üzennének a szeretteiknek. Örömmel fogadom a személyes üzeneteket, de az idő hiánya miatt nem tudok mindenkinek válaszolni. Olyan is előfordult, hogy valaki hevesebben udvarolt a kelleténél és a visszautasítást nehezen fogadta – tette hozzá Ildikó, aki már túl van a bűvös hetedik éven férjével, de az összezártságnak sem volt negatív hatása a kapcsolatukra. – Eleve szeretünk együtt lenni, ezért az otthoni munka sem viselt meg minket.

A televíziósnak a legjobban a baráti összejövetelek hiányoznak, reméli, keresztlánya nyári esküvőjét és lánya, Fanni mesterdiplomáját már nagy családi összejövetellel ünnepelhetik.

– Tavaly elmaradt a diplomaosztója, remélem, legközelebb már ünnepelhetünk – bizakodott. – A szórakozás hiányzik mindhármunknak, el is határoztuk, hogy ha nyit a kedvenc szórakozóhelyem, ott leszünk a nyitóbulin és hajnalig táncolunk!

Bényi Ildikó 23 éves lánya tavaly szeptemberben esett át a koronavírus-fertőzésen, és ugyan egy háztartásban élnek, a tévés és a férje megúszta a betegséget.

– Fanni sajnos nagyon rosszul volt, két hét kellett, mire kijött a betegségből. Mi csodával határos módon nem kaptuk el, teszteltettük is magunkat, de antitest sem volt a szervezetünkben, tehát még nem estünk át rajta, és remélem, nem is fogunk! Vigyázunk magunkra és betartunk minden szabályt – mondta Ildikó.

Forrás: Blikk