Bárdosiék még nem tudják új babájuk nemét
2016-12-13  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Még csak 3,5 hónapos terhes, de már gömbölyödik Bárdosi Sándor feleségének, Ildikónak a pocakja. A házaspár reméli, hogy második gyermekük kislány lesz, ám az ultrahangos felvételen még nem derült ki a baba neme.

Bardosi Sandor

– Tervezett volt a családbővítés, de meglepődtünk, hogy ilyen gyorsan összehoztuk a második babánkat, mert még szoptattam a fiunkat, amikor teherbe estem. Azt gondoltuk, több idő kell majd ahhoz, hogy kopogtasson a gólya – nevetett Ildikó, akit először a klasszikus tünetek elkerültek, másból következtetett arra, hogy talán úton van a következő Bárdosi.

– A legelején nem voltak rosszulléteim, szimplán csak azt vettem észre, hogy furán púposodik a hasam. Nem tudtam ezt mire vélni, ezért gondoltam, tesztelek egyet, biztos ami biztos. Alig hittem a szememnek, amikor megláttam az eredményt! Lefotóztam a két csíkot azonnal, majd elküldtem Sanyinak azzal az üzenettel, hogy vagy hazudik, vagy gratulálok! Erre válaszként megkérdezte, hogy cukros vagyok-e. Romantikusnak kicsit sem mondható a történet, mert mi mindig mindent elviccelünk. Persze óriási volt az öröm! Kisfiú után kislányra vágyunk, egyik éjjel már a nevét is megálmodtam! Kész tényként közöltem Sanyival, tetszett neki, de még nyitva hagyjuk a kérdést, hiszen a nemét sem tudjuk – árulta el a Borsnak Ildikó.

Bardosi Sandor

 

Forrás: Bors