Az internetről a mozivászonra
2019-04-13  /  Szerző:   /   Ajánló Anna Todd, a Miután című bestseller regény írója, pályafutását a Wattpad nevű (www.wattpad.com), amatőr és professzionális irodalmi műveket és művészeket felsorakoztató, közösségi hálózaton kezdte.

A hadseregben szolgáló, férjét hazaváró, alkalmi munkákon tengődő lány egy csapásra a reflektorfényben találta magát, amikor több millió megtekintés érkezett a Miután című regényére. Természetesen a kiadók is résen voltak és a történet sikere azóta is megállíthatatlan.

A Miután (16) című mozifilmet 2019. április 11-től mutatják be a hazai mozik, valamint ezen kívül a regényhez kapcsolódóan további 5 könyv is elérhető, szintén az írónő tollából.A film, a példás tanuló Tessa és az igazi renegát rosszfiú Hardin első egyetemi találkozását mutatja be. A recept ismerős lehet, hisz az Álomgyárnak rengeteg hasonló témával foglalkozó filmet köszönhetünk, a Miután (16) mégis egy eddig teljesen ismeretlen szemszögből sorakoztatja fel az érzelmeket, kezdve a vívódástól, egészen kiteljesülésig.Két ilyen, látszólag különböző ember vonzalmát természetesen nem nézik jó szemmel, úgyhogy az exek, barátok és a család háromszögében megbúvó konfliktushelyzetek között már csak egy kérdésünk marad:
Vajon tényleg ki mersz majd állni a másikért?

Miután (16) - amerikai romantikus dráma, thriller már a mozikban!