Ada nagyon izgatott az esküvője miatt
2019-04-07  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Pintér Adriennt mexikói álomutazásukon eljegyezte a párja. Bár a szerelme a tengerparton szerette volna megkérni Ada kezét, erre útközben, Atlantában került sor, miután egy csúszás miatt München után ott ragadtak.„Máté megkérdezte, mehetünk-e várost nézni. Gyorsan elmentem kezet mosni, úgy hagytam ott, hogy egy nagy ablakból nézte a város fényeit. Amikor visszamentem, még mindig ott állt. Azt kezdte magyarázni, hogy ha már itt ragadtunk Atlantában, tegyük emlékezetessé” – mesélte a Hot! magazinnak a műsorvezetőnő.

Láttam, mi van a kezében, és zavaromban az arcom elé kaptam a kezemet. Valamire azt mondtam, hogy nem tudom, de nem is emlékszem, mire, Máté pedig döbbenten kérdezte, hogy tényleg ez-e a válaszom. Majd elhangzott a klasszikus kérdés is, és persze, igent mondtam – emlékezett vissza Ada.Adrienn nem szereti az ékszereket, a szülei is azt tanították neki, hogy „ha gyűrűt visel, az felakad a kilincsre és letépi az ujját”. A Mátétól kapott eljegyzési gyűrűt azonban féltve őrzött kincsként, nagy büszkeséggel hordja. Az időeltolódás miatt csak később tudta közölni iker fiaival és az édesanyjával a jó hírt, akik nagyon örültek a boldogságának.

Szóba került a gyors esküvő ötlete a tengerparton, de ezt végül elvetették, nehogy a család kiboruljon, hogy őket kihagyták az ünneplésből. Így a ceremónia megtervezésére még egy évük van, de Ada már nekiállt menyasszonyi ruhát keresni.„A vőlegényemet kértem, hogy mutasson valami irányt, neki miben tetszenék, de nem tudott segíteni. Legyen szexi, de ne túl kihívóan, legyen nyitott, de ne nagyon. Csak annyi biztos, hogy nem egy habos-babos ruhában képzel el.”

A pár négy éve van együtt, jelenleg Nürnbergben élnek. Tervezik, hogy egy nagyobb lakásba költöznek, ahol családként rendezkedhetnének be, ott akarják kialakítani a közös életüket.

Forrás: Blikk