A házasságukról vallottak Pindroch Csabáék
2019-11-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Közel húsz éve alkot egy párt Pindroch Csaba (47) és Verebes Linda (39). A háromgyerekes házaspár életében is akadnak néha nehézségek, ám a hullámvölgyek ellenére mindig visszatalálnak egymáshoz.

Pindroch Csaba

– Mi aztán össze tudunk veszni rendesen. Csabi a hallgatva vitatkozós, ami szerintem nagyon idegesítő. Én annak a híve vagyok, hogy mindent ki kell mondani. Ha nem is tud a másik változni, fontos, hogy tudja, nekem mi esik rosszul. Például leginkább a figyelmetlenség. Azt hiszem, ez férfi tulajdonság. De nem vagyok haragtartó, ilyen tekintetben én egy tipikus nő vagyok, ha kimondtam, ami bánt, elszáll a mérgem, megnyugszom – mondta a színésznő a csalad.hu-nak adott interjújában.

Pindroch véleménye szerint egy házasságban az alkalmazkodás a legfontosabb. Az ő házasságukban is vannak nehezebb időszakok, keményebb viták, ám még ha sokszor nehéz is, a megoldásra törekednek.

– Ha Linda haragszik, az nekem rendesen marja a gyomromat. Amíg puffog, nagyon rosszul érzem magam – mondta a színész.

– A színházi munkánkban is azt közvetítjük, milyen szép a házasság, és ez a legjobb dolog a világon. Aztán, amikor a való életben kiderül, hogy akadnak nehézségek, az emberek többsége nagyon korán megnyomja a katapultgombot, hiszen az élet nagyon eltér az álomtól. Tökéletes házasság nincs. Sok barátunk vált vagy válik. Amikor elmondják az okot, akkor mondom nekik, hogy ezek a problémák nálunk is megvannak, csak mindig erősebb a szeretet, mint az ego. Tudunk mi is úgy összeveszni, hogy azt nézzük, úristen, ki ez az ember, akivel együtt vagyok. De ilyenkor nem kilépünk az egészből, hanem nagy levegőt veszünk, majd megbeszéljük.

Pindroch Csaba

A színész házaspárt a munka Budapesthez köti, de hosszú évek óta vidéken laknak. Élvezik a nyugalmat, a csöndet, s szeretnék, ha gyermekeik ilyen körülmények között nőnének fel.

– Csabával az volt a vágyunk, hogy faluba vagy kisvárosba költözzünk. Nagyon szeretem a kertészkedést, és az első gyermek megszületéséig veteményesünk is volt. Azóta minden évben felkészülünk a nagylányommal, hogy ezt újrakezdjük, de ez még várat magára – mesélte Verebes Linda.

A színész házaspár azt is elárulta, hogyan oldják meg a logisztikát, ha együtt játszanak valahol.

– Amíg a legkisebb nem járt oviba, addig többször igénybe vettük a segítőnket, például amikor edzésre mentünk, vagy közös munkánk volt. Most alapvetően az előadások alatt van szükség bébiszitterre, illetve, amikor vidékre utazunk fellépni és visszük a gyerekeket is. Olyankor a szállodában ő van velük, amíg mi a színpadon játszunk – mondta Pindroch Csaba.

Forrás: Blikk.hu