44 éve boldog házasságban él Eszményi Viktória és Heilig Gábor
2020-03-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Dúl a szerelem: 44 éve él boldog házasságban a legendás zenészpár, Eszményi Viktória és Heilig Gábor.

 

A zenészházaspár huszonévesen szeretett egymásba, egy hét hónapig tartó külföldi koncerttúrán közelebbről is megismerték egymást. Azonban nem volt könnyű számukra elkezdeni közös életüket, eleinte Gábor szüleinek kis szobájában laktak. Egy évi spórolás után azonban hozzájutottak egy akkori tanácsi lakáshoz.

Minden koncert után kiforgattuk a zsebünket, majd a gázsinkat beleöntöttük egy nejlonzacskóba. Egy évig szinte semmit sem vettünk, csak hogy legyen végre egy saját kicsi kis otthonunk. Fehérvári út 203., kilencedik emelet 100. Életünk egyik legszebb napja volt, a másik legszebb, amikor megszületett a fiunk – emlékezett vissza Eszményi Viktória a Best Magazinban.

A pár hét év után házasodott össze, gyermekük, Tomi már 37 éves. A feleség elmondása szerint Gábor nagyon jó apuka, szeretett babázni, fürdette, etette, pelenkázta a kisfiát.

 

Nem titkolják azt sem, hogy voltak mélypontok az életükben, de valahogy mindig túlvészelték a nehéz időket. Úgy jellemezték a házasságot, mint egy hullámvasút, hol fent van, hol lent, a kettő között pedig könnyen kirepül az ember.

Szokták tőlem kérdezni, vajon a házasságot nem untam meg? Dehogyisnem! Nem is egyszer. Ugyanúgy lángoljak, mint fiatalon? Egy frászt! Mindig mérlegre tettem, mi az, ami zavar, mi az, ami pozitív, és mindig győzött a jó. Lyukas gatyával összekerült két ember, így együtt vittük valamire – mesélte a zenész, Heilig Gábor.


Forrás: Blikk