2016 rettenetes év volt a sztárpároknak. Ők szakítottak idén
2016-12-27  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Ugyan sajnos minden év végén jócskán sikerül összeszedni egy rakás sztárt, akinek éppen zátonyra futott a párkapcsolata, de olyan drámai évet már régen produkált a szórakoztatóipar, mint 2016-ban.

Csak úgy kapkodtuk a fejünket, és őszintén nem is az volt a meglepő, hogy sorra szakítottak legendás párok, hanem sokkal inkább az, ahogyan. Jó-jó Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolatának vége amúgy is mindenkit sokkolt volna, de a rendőrséggel, feljelentéssel, a láthatás megtagadásával megspékelt ügy még csúnyább volt, mint azt valaha is gondolhattuk volna, csakhogy még mindig nem az övék volt a legbotrányosabb égveled az idei évben.

JOHNNY DEPP és  AMBER HEAD

Johnny Depp

Ugyan a közvélemény egy része a saját szemének sem hitt, amikor Amber Heard megdöbbentő részleteket osztott meg a családi pokolból, de alighanem Johnny Depp karrierjét alaposan megtépázza a nem éppen szokványos válási dráma. A galamblelkű színész részeg őrjöngéseiről tudosító fotók, videók ezentúl ott fognak kísérteni az általa megformált legendás karakterek, sikerfilmek árnyékában. A sztárpár válásának egyre nagyobbá dagadó botrányát aztán gyorsan nagyobb pénzösszegek megmozgatásával simították el.

Szomorú tanulsága egyébként az ügynek, hogy a közvélemény egy ilyen borzalmas ügyben először az erőszak áldozatában találja meg a bűnbakot. A női szolidaritás pedig többnyire abban merült ki, hogy Amber Heard biztosan megérdemelte a verést.

Nyilván senki nem láthat tisztán az ügyben az érintetteken kívül, de az biztos, hogy talán az egyik legcsúnyább sztárválást sikerült összehozniuk, ami tényleg felborzolta a kedélyeket.

ANGELINA JOLIE ÉS BRAD PITT

Brad Pitt

A No. 1 hollywoodi álompár szakításának a híre mindenkit ledöbbentett, szeptember 20-án az egész média, a közösségi oldalak minden szeglete csak ezzel foglalkozott. A mindent elsöprő szerelem végül saját magát is elpusztította, és úgy lett vége, ahogy elkezdődött: jókora botránnyal.

Ugyan Angelina Jolie és Brad Pitt nem jutott el olyan mélységekig, mint Johnny Depp és Amber Heard, de ennek talán az volt a legfőbb oka, hogy Pitt láthatóan minél előbb ki akart hátrálni a sárdobálásból.

Jolie nagyon nagy arzenállal kezdett bele a karaktergyilkolásba: a repülőn a fiát megfenyítő színészt a rendőrség vizsgálta. A rossz, felelőtlen, függőségeinek rabjaként ábrázolt Pittet ráadásul még erőszakossággal is megvádolták.

Az ügy csendesebb szakaszba érkezett, bár a gyermekelhelyezés körüli vitákra gondolva minden jó érzésű embernek elszorul a szíve. Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolatának vége benne volt a levegőben, de a lelke mélyén mindenki abban bízott, hogy soha nem fog bekövetkezni.

LADY GAGA ÉS TAYLOR KINNEY

Lady Gaga

Az év elején még mindenki az év esküvőjeként beszélt az Anyaszörny és gyűrűs vőlegényének nyár végére tervezett frigyéről, de aztán semmi nem lett a dologból.

Nyáron az Instagramon még csak szünetről beszélt a sztár, de már ekkor világos volt, hogy ennek a kapcsolatnak annyi. Lady Gaga az ősszel az amerikai elnökválasztással és albumának kampányával volt elfoglalva, nincs idő a szerelemre.

DREW BARRYMORE ÉS WILL KOPELMAN

Drew Berrymore

A színésznő harmadik házassága sem az örökkévalóságnak szólt. A galeristával négy évig éltek boldogságban, két gyermekük született. Drew Barrymore azt nyilatkozta a válás után, hogy bár a válást mindenki csalódásként éli meg, de valójában egy lehetőség is az újrakezdésre, az élet megy tovább. Biztos a gyerekek is hasonlóan pozitívan állnak a dologhoz.

NAOMI WATTS ÉS LIEV SCHREIBER

Naomi Watts

A pár 11 évig élt házasságban, született két gyermekük, aztán idén úgy döntöttek, hogy vége. Mondjuk, ők legalább nem próbálták lejáratni egymást a médiában, sőt továbbra is meleg szerető családot szeretnének biztosítani közösen a gyermekeiknek. Csak akkor miért válnak el, de hát ezt persze ők tudják.

DIANE KRUGER ÉS JOSHUA JACKSON

Diane Kruger

A páros éppen idén ünnepelhette volna kapcsolatuk 10. évfordulóját, ehelyett szakítottak. A színésznőt egyébként láthatóan nagyon megviselte a dolog, mert az amúgy is madárcsontú Diane Kruger a nyár végén már olyan volt, mint egy élő csontváz. Azóta már szerencsére jobban van, sőt egyesek azt sem zárják ki, hogy a páros végül újra egymás mellett köt ki.

TAYLOR SWIFT ÉS CALVIN HARRIS VALAMINT TOM HIDDLESTON

Taylor Swift

Á, semmi különös, csak a popsztár elfogyasztott újabb két trófeapasit. A country-pop hercegnő tavaly még az év egyik legnépszerűbb Instagram-fotóját ünnepelhette a sármőr zenész-dj Calvin Harrisszel, de a tavasz végére kifulladt a két sztár lájkmágnes szerelme. Nyáron viharosan indult az új kapcsolat, Taylor Swift és Tom Hiddleston között csak úgy izzott a levegő, hogy aztán még sárgulni se kezdjenek a levelek és az angol színész is megérezze a feneke alatt a lapátot. A rosszmájúak szerint az énekesnő csak élményanyagot gyűjt az új lemezéhez.

CARA DELEVINGNE ÉS ST. VINCENT

Cara Delavigne

Egy éve volt együtt a topmodellből sikeres színésznővé avanzsáló Cara Delevinge és a St. Vincent néven emlegetett Annie Clark. A páros között teljes volt a harmónia, sőt kapcsolatukat egy elképesztően romantikus lánykéréssel tették még erősebbé.

Hiába borult azonban Cara térdre a zenész előtt az Eiffel-torony tetején a nyár végén már nem csupán pletyka volt a szakításuk, hanem tény, olyannyira, hogy Clark rögtön Kristen Stewart karjában kötött ki, igaz ez a szerelem sem tartott sokáig.

DEMI LOVATO ÉS WILMER VALDERRAMA

Demi Lovato

Szinte tényleg a színész mellett lett felnőtt nő a popsztár. Hiába állt minden nehéz pillanatában a párja mellett Wilmer Valderrama, végül az ő szerelmük sem tartott örökké. A szakítást közösen jelentették be, mondjuk ettől nem lett sokkal vidámabb a hír.

BELLA HADID ÉS THE WEEKND

Bella Hadid

Az idei Grammy-díjátadón már nyilvánosan is felvállalta szerelmét a sztármodell és az egyik legmenőbb zenész. Bella Hadid nagyon szépeket nyilatkozott a The Weeknd néven ismert Abęl Makkonen Tesfaye-ról.

Nagy-nagy szerelmnek indult, de ők sem bírták tovább a rengeteg sok elfoglaltságot, így aztán különváltak az útjaik. Alighogy mindez kiderült, a Victorias´s Secret éves fehérneműshowján persze rögtön össze kellett futniuk.

Forrás: Glamouronline