10 sztárpár, akik vakrandin találkoztak először
2018-03-25  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Aki vett már részt vakrandin, az pontosan tudja, milyen kényelmetlen is ez a szituáció: túlbuzgó barátaink kerítőt játszanak, a végeredmény pedig sok esetben kellemetlenül sül el... Azonban úgy tűnik, vannak kivételek: néhány esetben akár őrült szerelem is lehet az első találkozásból, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a most következő listánk!

1. Harry herceg és Meghan MarkleA két hírességet közös barátaik mutatták be egymásnak egy haveri találkozónak álcázott közös vacsora keretein belül - holott Harry-n és Meghanon kívül mindenki pontosan tudta, hogy ez egy vakrandi. A herceg elárulta, hogy mikor meglátta a lányt, leesett az álla, és a jelek szerint ez kölcsönös volt.

2. Tom Brady és Gisele BundchenBrady és Bundchen esetében a sportoló egyik barátja volt a hunyó: a srác vakrandira rángatta barátját, és azt állította, hogy megtalálta "Tom női kiadását". Úgy tűnik, igaza lehetett, hiszen a randi után 3 évvel a pár kimondta a boldogító igent.

3. Brad Pitt és Jennifer AnistonAz ő sztorijuk lassan már történelem, de fontos megemlíteni, hogy anno Brad és Jennifer is egy szemfüles közös barát által talált egymásra. Úgy tűnik, ez a vakrandi is sikeres volt, legalábbis jó pár évre lekötötte mindkettőjüket.

4. Benji Madden és Cameron DiazIgaz, ők már tudtak egymás létezéséről, valójában Nicole Richie és Diaz közös vacsoráján mutatták csak be őket egymásnak barátaik. És ami a legkülönlegesebb az egészben: pár évvel később a saját nappalijukban házasodtak össze!

5. Khloe Kardashian és Tristan ThompsonMiután Khloe elvált előző férjétől - aki szintén NBA játékos volt - barátai vakrandit szerveztek neki és Tristannek. A híresség utólag elárulta, hogy semmi kedve nem volt a vacsorához, kellemetlennek érezte, hogy egy vadidegen emberrel randevúzzon, azonban hamar megtört a jég.

6. Justin Theroux és Jennifer AnistonSajnos éppen az elmúlt hónapokban váltak el a pár útjai, azért őket is fontos megemlítenünk. Jennifer és Justin évekig csak barátok voltak, azonban közös ismerőseik megelégelték ezt, és úgy döntöttek, randit szerveznek kettőjüknek, hogy végre belássák, ideje szintet lépniük.

7. Rande Gerber és Cindy CrawfordManapság ez már nem nagy szám, de Cindy tinédzseréveiben még igencsak merész dolognak számított interneten párt keresni. Rande már jól ismerte a reklámokból a szupermodell arcát, azonban valósággal ledöbbent szépségén és talpraesettségén, amikor végre élőben is találkoztak.

8. Scott Disick és Kourtney KardashianAz egykori szerelmeseket a Girls Gone Wild alapítója, Joe Francis hívta meg egy közös estére mexikói házába, ahol rögtön bimbózni kezdett a szerelem. Sajnos az ő románcuk is véget ért azóta, ráadásul Scott őrült nőcsábász hadjáratba kezdett.

9. Jessica Biel és Justin TimberlakeAz álompárt a Hetedik Mennyország sztárja, Beverley Mitchell hozta össze egy 2007-es díjátadón, és már az első pillanattól kezdve nyilvánvaló volt, hogy őket egymásnak teremtették. Mitchell utólag elmesélte, hogy mihelyst kezet fogott Jessica és Justin, megszűnt létezni számukra a külvilág!

10. Lena Dunham és Jack AntonoffAz ő történetükben Antonoff egyik barátja játszotta a kerítő szerepét: mivel jól ismerte mindkettőjüket, pontosan tudta, hogy csak jól sülhet el, ha összehoz egy közös találkozót a két sztár számára. Jack már az első randin megnyílt Lena előtt, onnantól pedig semmi nem állhatott szerelmük útjába.

Forrás: Glamouronline