10 romantikus randi program
2017-04-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi Unod már a mozizós-evős-ivós randikat? Ötleted sincs, hogy legközelebb hova szervezzétek meg a randit?

Íme 10 romantikus randi program, mellyel biztosan leveszed lábáról a kiszemelted.

1. Nyitott tetejű autóbérlés egész napra és városnézés – különleges program, mely felejthetetlen élményt okoz, viszont figyelj arra, hogy időben elkezdd majd a szervezést!

2. Csoki Múzeumban csoki kóstolás – bár nem minden városban van erre lehetőség, de ha budapesti látogatást terveztek, mindenképp megéri ide ellátogatnotok, főleg ha a párod édesszájú.

3. Piknikezés – néhány óra a szabadban mindenképp jót tesz majd a kapcsolatotoknak, ahol akár közelebb kerülhettek egymáshoz és többet beszélgethettek.

4. Óriáskerekezés – télen-nyáron, nappal vagy este remek program lehet, ahonnan együtt csodálhatjátok meg felülről Budapestet.

5. Libegőzés – ha a természetben andalognátok inkább, mindenképp figyelmetekbe ajánljuk, hiszen nagyszerű kikapcsolódást ígér.

6. Hajókázás a Dunán - nappali vagy akár esti hajókázásra is lehetőségetek van, amit egy kis pezsgőzéssel is megbolondíthattok.

7. Légballonozás – ugyancsak egyedi program, így ha maradandó élményt és szép közös emlékeket szeretnétek szerezni egymásnak, mindenképp próbáljátok ki!

8. Csillagokat nézés – ha nyugodtabb randi helyszínt kerestek, mindenképp próbáljátok ki a csillagnézést, ehhez nem árt, ha olyan helyszínt választotok, ami távolabb van a város fényeitől, így garantált lesz a nyugodt, esti romantikus program.

9. Golfozás – ha párod a sportok híve, és még randi alatt is szívesen mozogna valamit, figyelmedbe ajánljuk eme remek programot. Biztosak vagyunk benne, hogy nagyszerű izgalmakban lesz majd részetek.

10. Napfelkelte- vagy naplemente nézés – ha egyedül még sosem vetted rá magad, hogy megnézd a napfelkeltét, akkor pároddal ezt most megteheted. Hidd el, ezt az élményt biztosan nem fogjátok megbánni!

Te melyik programnak örülnél a fentiek közül a legjobban?