1%, hogy repülhessen! Támogasd a Madárkórház Alapítványt!
2024-05-07  /  Szerző:   /   Ajánló

Ugye Te is gyönyörködtél már a magasban szárnyaló madarak látványában?

Őket is érheti betegség, baleset. Ők is szorulhatnak segítségre. A madarak bolygónk természeti kincsei. Velünk élnek. Az ő hangjukra ébredhetünk minden reggel. Nélkülük néma lenne az erdő, és üres az ég.

Segíts nekik Te is! A Madárkórház Alapítvány is ezt teszi.

A hortobágyi Madárkórház Alapítvány 1999 óta állatvédő civil szervezetként sérült, védett madarak ellátásával, gyógykezelésével foglalkozik.

Az ország minden részéből érkeznek sérült, beteg, védett-fokozottan védett madarak, melyek /túlnyomórészt sebészeti/ állatorvosi ellátása, utókezelése és teljes gyógyulása után, a jelenlegi feltételek között, mintegy 40%-ban visszavadításra kerülnek, ezután szabadon engedik őket. Mindezt támogatásokból, adó 1% felajánlásokból teszik, amihez most Te is hozzájárulhatsz.

A Madárkórház a természetvédelmi mozgalmakhoz hasonlóan természetszeretőbbé próbálja tenni az embereket. Fontos számukra a környezettudatos nevelés, hogy a gyermekek is szeressék a természetet, és vele együtt ismerjék meg és védjék a madarakat. Ezért kórházuk nyilvános, bárki meglátogathatja pácienseiket, valamint végigkísérheti a teljes gyógyulási folyamatot.


Az alapítvány meggyőződése, hogy a látogató szembesülve a sokszor jóvátehetetlen vagy csak nagyon nagy erőfeszítések árán gyógyítható, emberi felelőtlenség miatt történt károkozás következményeivel, megváltoztatja a szemléletét, és igyekszik másokra is hatni.

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy a sérült madarak újra repülhessenek!

Ha Neked is fontos természeti értékeink védelme segíts Te is! Ajánld fel adód 1%- át, hogy együtt visszaadhassuk a természetnek, ami a természeté.

Madárkórház Alapítvány adószáma: 18557899-1-09

Cím: Madárkórház Alapítvány, 4071 Hortobágy, Petőfi tér 2/c

Telefon/Fax.: 0630/9-435-494, 0652/369-181

Web: www.madarpark.hu

Csatlakozz hozzájuk Facebookon is!