Így lesz igazán finom és krémes a gyümölcsleves!
2022-05-29  /  Szerző:   /   Tudtad-e?

Ha azt szeretnéd, hogy a gyümölcsleves igazán krémes legyen, akkor mutatunk egy szuper trükköt! Annyit már most elárulunk: még tejszín sem kell hozzá!

Tipp: A gyümölcsleves sokkal finomabb lesz, ha tejfölben elkevert pudingporral habarjuk be. Kicsit savanykás, de mégis krémes!

Próbáld ki a Mindmegette gyümölcsleves receptjét! Az elkészítés folyamatát lépésről lépésre adjuk meg, érdemes pontosan e szerint elkészíteni, és isteni finom lesz!

 

TEJFÖLÖS CSERESZNYELEVES VILLÁMGYORSAN

Hozzávalók:

A leveshez:

50 dkg magozott cseresznye

1 rúd fahéj

1 tk egész szegfűszeg

2 szelet citrom

9 dkg cukor

1 csipet só

A habaráshoz:

2 dl tejföl

2 ek pudingpor

Elkészítése:

1. A tejfölös cseresznyeleves elkészítéséhez egy lábasba öntjük a kimagozott cseresznyét.

2. Hozzáadjuk a leves többi hozzávalóját és felöntjük annyi vízzel, amennyi bőven ellepi. Felforraljuk.

3.  habaráshoz a pudingport kikeverjük a tejföllel, majd adunk hozzá 1-2 merőkanállal a forró cseresznyeléből, ezzel is csomómentesre keverjük, majd behabarjuk vele a levest.

Forrás: Mindmegette