Így lesz igazán finom és krémes a gyümölcsleves!
Ha azt szeretnéd, hogy a gyümölcsleves igazán krémes legyen, akkor mutatunk egy szuper trükköt! Annyit már most elárulunk: még tejszín sem kell hozzá!
Tipp: A gyümölcsleves sokkal finomabb lesz, ha tejfölben elkevert pudingporral habarjuk be. Kicsit savanykás, de mégis krémes!
Próbáld ki a Mindmegette gyümölcsleves receptjét! Az elkészítés folyamatát lépésről lépésre adjuk meg, érdemes pontosan e szerint elkészíteni, és isteni finom lesz!
TEJFÖLÖS CSERESZNYELEVES VILLÁMGYORSAN
Hozzávalók:
A leveshez:
50 dkg magozott cseresznye
1 rúd fahéj
1 tk egész szegfűszeg
2 szelet citrom
9 dkg cukor
1 csipet só
A habaráshoz:
2 dl tejföl
2 ek pudingpor
Elkészítése:
1. A tejfölös cseresznyeleves elkészítéséhez egy lábasba öntjük a kimagozott cseresznyét.
2. Hozzáadjuk a leves többi hozzávalóját és felöntjük annyi vízzel, amennyi bőven ellepi. Felforraljuk.
3. habaráshoz a pudingport kikeverjük a tejföllel, majd adunk hozzá 1-2 merőkanállal a forró cseresznyeléből, ezzel is csomómentesre keverjük, majd behabarjuk vele a levest.
Forrás: Mindmegette