10 legszebb romantikus film
2017-01-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Otthonülős, romantikus hétvégét terveztek a pároddal? Az összebújások mellett szívesen megnéznétek egy jó szerelmes filmet is, de épp nem tudod eldönteni, hogy melyik legyen az? Adunk pár tippet, hogy könnyebben menjen a válogatás!

Íme a 10 legszebb romantikus film, amit mindenképp érdemes megnéznetek:

 1. S. I Love You (2007)


Hilary Swank és Gerard Butler főszereplésével a P.S. I Love You a romantikus filmek örök csúcstartója.


 1. Ház a tónál (2006)


Sandra Bullock és Keanu Reeves, azaz Kate és Alex szerelme nem mindennapi. A film megmutatja, hogy mennyire erős tud lenni az összetartás és a szerelembe vetett hit.


 1. Az 50 első randi (2004)


Drew Barrymore és Adam Sandler a főszereplője a filmnek, amely a szeretet és a szerelem erejéről és a küzdeni akarásról szól. Lucy és Henry kapcsolata mindig újrakezdődik, a lány egykori fejsérüléséből adódóan.


 1. Séta a múltba (2002)


Mandy Moore és Shane West alakításával, Jamie és Landon szerelme megváltoztat mindent, amit korábban a szerelemről gondoltunk. Olyan drámai módon, amilyen csak a valóságban lehet, szembesít bennünket a problémákkal, az élet rövidségével és a múlandósággal.


 1. Büszkeség és balítélet (2005)


Keira Knightley és Matthew Macfadyen alakítja Elizabeth Bennet-et és Mr. Darcy-t, Jane Austen klasszikusának szereplőit. Bár a film a régi korokat idézi, a történet a szerelem örökérvényűségét és erejét bizonyítja.


 1. Szerelem a végzeten (2001)


Kate Beckinsale és John Cusack a főszereplője ennek az igencsak romantikus filmnek. Sara és Jonathan mágikus találkozása, és az onnantól kezdődő sorsszerű egymásra találások láttán könnybe lábad majd a szemetek.


 1. Szeretném, ha szeretnél (2001)


Jennifer Lopez és Matthew McConaughey párosánál nem találhatnánk jobbat. A történet szerint Steve éppen Mary közreműködésével szervezi esküvőjét, ám kettejük között már az első találkozáskor valamiféle vibrálás tapasztalható.


 1. Szeretni bolondulásig (2002)


Samuel Le Bihan, Audrey Tautou és Isabelle Carré főszereplésével nem mindennapi film ez egy szerelmi háromszögről, tele meglepetésekkel.


 1. Ghost (1990)


Létezhet olyan erős szerelem, amely túllép a halálon is? Ha a Ghost-ról van szó, akkor igen. Szívszorító történet az igaz szerelemről és a spirituális világ elfogadásáról. Főszereplők: Patrik Swayze, Whoopy Goldberg, Demi Moore, a film pedig Ghost BAFTA, Golden Globe és Oscar-díjat is nyert. 1. 500 nap nyár (2009)
  Egy szerelem, ami visszafelé játszódik, ugyanis ez a film egy fájó szakítással kezdődik. Főszereplők: Joseph Gordon-Levitt, Zooey Deschanel, Chloe Grace Moretz, Matthew Grey Gubler