Letolt bugyival dalolt Tereskova!

2010. 08. 14. 09:00
printsend

Küldés ismerõsnek
Captcha

Egy rajongója kérését teljesítette Tereskova

A Sziget sohasem szigorú dresszkódjáról volt híres, de az még a sokat látott őslakókat meglepte, hogy Tereskova egy szóra letolta magáról a bugyit, a spanyol Ska-P zenekar pedig fecskében szórakoztatott - persze mi ez Tereskovához képest?

Nehéz lesz felülmúlni a Sziget Fesztivál első két napját az egyhetes buli további fellépőinek. A szervezők nem spóroltak a sztárokkal: már az első nap világklasszisok koncertjei között válogathattak a kilátogatók.

Szerdán, a fesztivál hivatalos első napján a ska- és a punkzenéé volt a főszerep. A Sziget Nagyszínpadán délután hatkor a Ska-P nevű madridi banda csapott a húrok közé, spanyol nyelven népszerűsítve az anarchiát és Palesztina felszabadításának ügyét. Az est fő műsorszámának a '70-es évek végén alakult Madness együttes bizonyult. A brit banda veterán zenészei fergeteges bulit rendeztek több mint tíz évvel ezelőtti dalaikból a nagyrészt külföldiekből álló közönségnek.

 

 

 


A csütörtöki, második napon már egész más zenei világ szórakoztatta a "szigetelőket". A legendás Iron Maiden mellett a legtöbb magyart vonzó Faithless lépett színpadra. A house és elektronikus dallamokat játszó londoni együttes híres slágereit egy emberként énekelte a mintegy ötvenezres tömeg.

Aztán este tízkor Tereskova összetéveszthetetlen hangja törte meg a szünet rövid csendjét. Az énekesnő a szokottnál is nyitottabb volt az Open-Civil Színpadon: kibukkanó, fedetlen szeméremdombját is megcsodálhatták az első sorokban álló műélvezők, egy váratlan ötlettől vezérelve ugyanis letolta szoknyáját és ezzel együtt bugyiját is.

"A bugyimat egy kedves rajongóm kérésére toltam le, teljesen spontán. A színpadon imádok rosszalkodni, sőt arra is mindig ügyelek, hogy növesszek egy kis hónaljszőrt a koncertekre" - árulta el villantásának okát az énekesnő, aki azt is kifejtette, hogy utálja a "kopaszpunci-mizériát".

Vasárnapig még több mint félszáz zenekar lép színpadra - többek között a Tankcsapda, az Iron Maiden és a mexikói Los de Abajo muzsikájára tombolhatnak tovább a fesztiválozók.
(Forrás: Bors)

Az oldal megtekintéséhez 9-es Flash Player szükséges
Magányos vagy? Ismerkednél? Társat keresel?
Próbáld ki Magyarország legnagyobb társkereső oldalát a Randivonal.hu-t, ahol biztosan te is megtalálod a párodat! Több mint 1.5 millió társkereső keresi párját nálunk! Randivonal, az igényes társkereső!